Гледайте „Закони на привличането“ от 13.00 ч. и „Очаквай неочакваното“ от 15.00 ч. в събота по NOVA

Тази събота зрителите ще се насладят на блестящия тандем на Пиърс Броснан и Джулиан Мур в романтичната комедия „Закони на привличането”. Филмът разказва за способна, но несигурна и необвързана адвокатка по разводите, която се изправя срещу чаровен и неетичен, но също толкова способен адвокат по разводите в съдебен спор.

Вечерта преди процеса двамата се срещат, напиват се и преспиват. В съда тя губи за първи път дело, след като той използва информация, разкрита от нея на срещата им предишната вечер. Как ще завърши конкуренцията им в съдебната зала и извън нея?

 

 

По-късно в 15.00 ч. Камерън Диас, Дженифър Лопес, Елизабет Банкс и Бруклин Декър ще се сблъскат с радостите и проблемите на бременността в романтичната комедия „Очаквай неочакваното”. Създаден по едноименния бестселър на Хайди Мъркоф, филмът разказва с хумор историята на неочакваните изпитания и победи от периода, в който се очаква появата на нов член на семейството. Животът през очите на четири взаимно свързани двойки, изживяващи вълненията и изненадите покрай раждането на дете и в крайна сметка стигащи до проумяването на универсалната истина, че без значение какви планове правиш, животът невинаги ти поднася това, което очакваш…

Не пропускайте „Закони на привличането“ от 13.00 ч. и „Очаквай неочакваното“ от 15.00 ч.