Гледайте романтичната комедия „Любов извън играта“ от 12.30 ч. и премиерната лента „Предизвикай любовта“ от 14.15 ч. този вторник по NOVA

Романтичен и емоционален кино следобед предстои в празничния вторник в ефира на NOVA. Старт на забавленията поставя романтичната комедия „Любов извън играта“ от 12.30 ч. на режисьора Тери Инграм. Филмът ще разкаже перипетиите на амбициозен, но безработен дизайнер. Лаурел Велк си намира работа като личен асистент на куотърбека Дани Холанд, който не играе заради травма и последното нещо, което иска, е жена-асистент, особено такава, която изобщо не разбира от футбол. Двата противоположни характерa обаче сключват сделка и се съгласяват да пробват да работят заедно.  Докато Лаурел се мъчи да се справи с работата си, Дани се опитва да съхрани имиджа си на звезда, въпреки че се притеснява, че травмата му може да засегне кариерата му. Ситуацията става още по-сложна, след като работодател и служител започват да усещат, че между тях се заражда нещо повече от обикновени служебни отношения… и откриват любовта извън играта.

По-късно от 14.15 ч. ще се потопим в романтичната атмосфера в премиерната комедия „Предизвикай любовта“. В канадския филм от 2021 г. участват актьорите Синди Бъзби, Кристофър Ръсел и Кейтлин Страйкър. Кейт току-що е загубила работата си в най-нашумелия фитнес клуб в Ел Ей. Но няма място за притеснения! Най-добрата й приятелка Саша я кани да изгради нейния фитнес център и да ѝ намери  престижни клиенти. Първият от списъка с вип персони, който се появява, е известната екшън звезда Рик. След раздялата с колежката си Елиза, той се е отпуснал. Сега му остават броени седмици до следващите снимки!

Кейт е готова за ново предизвикателство: мисията ѝ е да постигне възможно най-доброто за Рик! Ентусиазмът ѝ го кара  да тича нагоре и надолу по хълмовете, през красивите гори и по спиращото дъха крайбрежие. С топенето на килограмите, започват да прехвърчат и любовни искри... но изненадващо се появява Елиза. Ще успее ли Кейт да засенчи звездата?.

Не пропускайте романтичната комедия „Любов извън играта“ от 12.30 ч. и премиерната лента „Предизвикай любовта“ от 14.15 ч. този вторник в ефира на NOVA