Не пропускайте епизода на успешния криминален екшън сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

В третия епизод от криминалната поредица Чарли и Рекс разследват загадъчен смъртен случай на университетски преподавател.

В утрото на предстоящ университетски изпит, противоречивият антрополог професор Шарп е открит мъртъв в аулата, покрит със смола и пера. При аутопсията Сара разбира, че професорът е бил упоен. 

По следите на паркур група в "Хъдсън и Рекс"

Чарли отива в кампуса, за да разследва източника на опиатите. След като посещава прословутото място за купони в университета, носът на Рекс го води до захвърлена ръкавица край паркинга, покрита с борова смола. В опит да открие извършителя, Донован убеждава Джес да се престори на студент. При по-подробния преглед Сара открива истинската причина за смъртта на професора и Чарли осъзнава, че извършителят може би не е действал сам. Докато се сближава с любимите студенти на професора, Джес се оказва изложен на опасност, приближавайки се все повече до истината.

Криминалният сериал “Хъдсън и Рекс” превзема ефира на NOVA

Не пропускайте да се потопите в подземния свят с отдел "Тежки престъпления", с  криминалния екшън сериал “Хъдсън и Рекс” всеки делничен ден, от 22.30 ч. по NOVA.