Любителите на специалните изживявания и добрата музика могат да се насладят на шоуто, комплекс от огън, светлини и звук, тази събота от 20.30 ч.

Гребната база ще се превърне в арена на невиждан до този момент светлинен спектакъл. Шоуто комбинира специални фойерверки с лазери, ефектно осветление, LED екрани и изпълнения с дронове. То ще е озвучено с емблематична филмова музика от „Междузвездни войни“ и „Хари Потър“. Репортаж на Благой Бекриев в „Здравей, България“ разкрива повече за предстоящия пировизуален спектакъл.

„Ще станем свидетели на едно невиждано шоу, което ще достави на зрителите неповторимо изживяване. Спектакълът е комплекс от светлини, огън, визия и звук. Всичко това в съчетание ще допринесе за максималното удовлетворение за хората, гледащи шоуто. Разполагаме с огромна стена-фронт от 130 метра, която е комбинация от визуални елементи, LED екрани, лазери и осветителни устройства. От другата страна на гребния канал ще бъдат разположени фойерверките, които в съчетание с водното огледало ще създадат спектакъл, който хората не са виждали досега“, обещава Илия Чорлев, който е един от организаторите на предстоящото шоу.

„Спектакълът се прави за първи път като мащаб и изживяване. Емоционалното въздействие се постига, когато присъствате на живо и получавате вибрациите от звук, фойерверки и цялостно възприятие. На екраните ще има препратки към филмите, чиято музика ще се използва в шоуто. Те ще са интегрирани в цялостното шоу. Очакваме площта да се напълни и максимално количество хора да се насладят на спектакъла“, разказва организаторът.

До 14-годишна възраст входът е безплатен и децата могат да се насладят на микса от светлина, огън и звук, който трудно би могъл да бъде описан с думи. Водното огледало е естествена съвкупна част от спектакъла, който ще мултиплицира ефекта от светлинни и лазерни лъчи.

Не пропускайте мащабния светлинен спектакъл EMPYREAL LIGHTS AND FIREWORKS, а повече информация може да получите на www.eventim.bg и на официлната фейсбук страница на събитието: на www.facebook.com/events/