„Горда съм, че съм част от първия и единствен женски финал“, споделя любимката на шеф Ангелов от сезон 4 на кулинарното риалити

Виктория бе любимката на Шеф Ангелов, която първа взе черната куртка, първа се класира на финала и има повече спечелени индивидуални битки от всеки друг в четвърти сезон на Hell’s Kitchen. Кулинарката е гост в студиото на „На кафе“, където признава, че е изключително щастлива от достойното си участие в предаването.

„За мен уважението на шеф Ангелов е много по-важно от победата. Пари се печелят, а уважението трябва да се заслужи. Получих такова от всички, с които работих и от екипа зад камерите. Не изпитвам разочарование и казах, че там стъпка по стъпка, си сбъднах мечтите. От зрител станах участник. След това за мен бе важно да не си тръгна първата седмица. В момента, в който видях как се завъртя цялата игра, видях колко е хубаво и интересно. Всеки ден ни изненадват с нещо различно. Затова с цялото си сърце исках да остана. Пожелах си черна куртка и след това си пожелах финал. Черната куртка е въпрос на престиж, а на финала са двамата най-добри участници. Горда съм, че съм била част от първия и единствен женски финал“, признава пред Гала, в студиото на „На кафе“ финалистката.

Валентина е новият шампион на Hell’s Kitchen България

За уроците от кулинарното риалити

„За кулинарията научих нещо много важно от шеф Ангелов и това е, че малкото е много. Не е необходимо чинията ти да е изобилие от много неща. По-добре да предложиш две-три, но право в целта. Относно отношенията между хората, урокът е следният: трябва да продължавам да бъда такава каквато съм. Не съжалявам за начина, по който съм играла или за битките, които съм водила. Често влизах в конфликти, но на финала имам толкова много приятели, което означава, че така е трябвало да се случат нещата. Не обичам скандалите и шумотевиците, но ако е необходимо, ще ги направя“, разказва Виктория.

Победителите от Hell’s Kitchen с фаворитите им за големия финал на сезон 4

„Колегите ми бяха готини и много се забавлявахме извън това, което се излъчи в ефир предаването. Бях инициатор на много игри и забавления. Имахме почивни дни в къщата и аз бях в ролята на продуцент. Първата игра, която организирахме беше Мисис и Мистър Hell’s Kitchen. Аз и Емо бяхме водещи, и първата награда беше двамата да сготвим на победителите вечеря. След това направихме два епизода „От Нови хан с любов“, които бяха много смешни. Последната игра, която организирахме, но малко се изпокарахме в нея, беше „Стани готвач“, с водещи аз и Николай (Ники Пънчев- така го бяхме прекръстили). Имахме учебник на английски език по висша кулинария и с него си уплътнявахме времето. Въпросите бяха от там, но не всички колеги го бяха прочели“, разказва за приятните емоции зад кулисите, които остават скрити от зрителите на NOVA.

„Събрахме се част от най-близките ми в Поморие и заедно гледахме финала. Почерпихме се, беше забавно и празнувахме като за финал“, разкрива кулинарката.

Женски финал в Hell’s Kitchen България

За признанието от близки и приятели

„В съзнанието на детето ми е запечатано едно изречение на шеф Ангелов, точно преди да обяви победителя. Той каза: „Която и да избера, за мен и двете сте победители“. Рожденият ден на сина ми, който стана на 10 години, беше на финала на Hell’s Kitchen. За нас беше страхотно изживяване“, споделя Виктория.

„Фен съм на NOVA телевизия и гледам повечето от предаванията като „Игри на волята“ например. С най-добрата ми приятелка обсъждаме всичко от игрите. Тя ме подтикна да се включа в кастинга на Hell’s Kitchen. Ако не беше тя, днес никой нямаше да знае коя съм аз. Тя винаги е вярвала силно в мен. Имам силно развито шесто чувство и очаквах да ми се обадят за участие. На кастинга, който беше интервю ги впечатлих с чувство за хумор“, споделя кой е причината да се запише за участие в кулинарното предаване Виктория.

Кастингът за пети сезон на Hell’s Kitchen България започна!

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.