Дани Спартак, Веселина Чилева и Реджеп Бадев коментират предаването, което промени живота им

Тази вечер е дълго очаквания финал на Hell’s Kitchen и победителите от първите три сезона Дани Спартак, Веселина Чилева и Реджеп Бадев коментират пред Драгомир Танев за „Събуди се“ предаването, което промени живота им.

„Животът ми се разви много добре и станах по-разпознаваем. Хората ме спират и доста по-лесно се случват нещата, които съм си представял. Плановете ми се осъществят по-лесно“, споделя пред Драгомир Танев за „Събуди се“ Дани Спартак, който е първият победител в Hell’s Kitchen България.

Женски финал в Hell’s Kitchen България

„Емоцията е смесена, тъй като хем съм на същото място и едновременно с това съм от другата страна. Виждам и наблюдавам участниците и знам, че не трябва да допускам никакви грешки. Като участник мислиш само за себе си и за победа. Всеки там отива, за да победи. Когато си су-шеф мислиш за абсолютно всички участници и отговаряш за тях“, допълва шеф готвачът, който участваше и в настоящия сезон, но този път от другата страна.

„За победата трябва да си упорит, да си отстояваш позициите. Трябва да се нагаждаш според ситуацията, защото живееш с много хора и зависиш от тях. Ако не се разбираш с тях, сам човек е до никъде. Трябва да си лидер, но затова трябва да окомплектоваш останалите около теб в едно“, признава Дани Спартак.

„В момента имам двама фаворити и се надявам да са на финала. Спорно е защото готвят много добре.“

„Който има желание, да се пробва. Не може да се опише изживяването, а то наистина си заслужава“, е съветът му към бъдещите участници, които могат да се запишат на кастинг.

Камен завърши на четвърто място в Hell’s Kitchen България

„Откриваш ме до Женевското езеро, което е близо до новия ми дом. Реших да полетя и да сменя гледката като дойда тук. По работа съм и то благодарение на успеха след предаването“, разкрива Веселина Чилева, която е победител в Hell’s Kitchen сезон 2.

„Получих повече внимание от интересни хора и то чисто професионално. След предаването ми се случват само позитивни неща“, коментира Чилева промяната в живота й след победата.

„Участието ми като су-шеф беше вълнуващо и често съм се поглеждала от другата страна. Виждам какви глупости сме правили преди. Благодарна съм, че ме извикаха особено с Дани Спартак, който е чудесен професионалист. Добре си партнирахме и работата беше удоволствие“, допълва шеф готвачът.

„Едно от най-силните качества е самоувереност. След това не ти трябва много. Ако си отдаден на тази професия, продължаваш“, коментира качествата, които са необходими на победителя в Hell’s Kitchen.

„На финалистите тази вечер пожелавам да не се спират на крачка преди финала. Да направят всичко възможно, което им е хрумвало. Да нямат колебания. Доверете се на инстинктите и мачкайте докрай. Забавлявайте се, защото това е най-хубавото нещо.“

„Аз отворих два ресторанта преди Ковид и това ми изигра малко лоша шега. Сега в момента отворих мобилен ресторант, с който ще ходя при хората. Планирам да направя тур и да готвя моите шедьоври. Вече съм семеен и съм почти на 33 години. Чакам детенце през това лято. Променят се нещата в живота. Щастлив съм“, коментира промяната в живота си след кулинарното риалити Реджеп Бадев.

Елена: След Hell’s Kitchen имам самочувствие и вярвам в себе си

„Естествено, че следя предаването и имам фаворити. Единият е Николай, а другият е Валентина“, признава Реджеп.

„Тази година се изненадах от шеф Ангелов, който беше по-добър. На мен много ми се караше и беше доста тежко.“

„Първо победителят трябва да е силен психически, да има силен характер и да знае какво иска. Трябва да се доказваш и да искаш все повече. Трябва да се бориш за победата до последно."

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.