Гледайте „Принцът и аз“ от 13.00 ч. и „Когато си в Рим” от 15.10 ч. тази събота по NOVA

Кралските емоции тази събота стартират с романтичната комедия „Принцът и аз“ от 13.00 ч. по NOVA. Пейдж (Джулия Стайлс) е студентка, която вече е планирала своето бъдеще и най-голямата й цел и съкровена мечта е да стана лекар. Но плановете й се объркват когато съдбата и изпраща нейната сродна душа в лицето на престолонаследника на Дания – Едуард (Люк Мейбли). Пред влюбената двойка стоят много въпроси, докато Пейдж трябва да реши дали да стане принцеса или да последва мечтата си, то Едуард е длъжен да изпълни дълга си и да седне на кралския престол в Дания. Дали техните желания ще отстъпят пред силната им любов и това да останат заедно?

По-късно в 15.10 ч. една хвърлена монета и едно желание ще преобърнат света на Кристен Бел и Джош Дюамел и ще доведат любовта в романтичната комедия „Когато си в Рим”. В звездния кастинг на филма участват и актьорите Анджелика Хюстън и Дани Де Вито.

Кристeн Бел е амбициозна дама от Ню Йорк, която след любовно разочарование решава да потърси утеха в Рим. От емблематичния фонтан на любовта тя вади няколко вълшебни монети, с което пробужда страстта на хората, хвърлили ги там. Когато чаровен господин се влюбва в нея, тя се пита дали този път е открила голямата любов.

Не пропускайте „Принцът и аз“ от 13.00 ч. и „Когато си в Рим” от 15.10 ч.