Припомнете си епизода на сериала тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Във Велинград неочаквано се появяват непознат мъж, който започва да следи неотлъчно бременната Елена. Ролята на преследвача е поверена на любимия актьор на няколко поколения българи – Антон Радичев. Каква е причината за силния му интерес към нея и ще успее ли да остане незабелязан?

Дълго пазена тайна и коварна мисия в „All Inclusive”

Изискано събитие с дегустация на специални вина от избата на хотела става повод за пореден конфликт между Хаджикосеви. Жените са готови на всичко, за да впечатлят известния сомелиер Серж Иванов, но мъжете няма да стоят и да гледат безучастно. Кой ще излезе победител и ще бъде ли осуетена дегустацията?

Зараждащото се приятелство между Надя и Криско е напът да приключи внезапно след като в медийното пространство излиза статия, която издава текста на най-новото парче на изпълнителя. Какъв е поводът за дълбокото разочарование у рапъра и ще успее ли Надя да възстанови изгубеното доверие помежду им.

Неочаквана среща и важна мисия в „All Inclusive”

Разгневени, че синът им Сашко е избягал тайно от Царево и е пътувал сам самичък от морето до Велинград, Елена и Пламен решават да му дадат ценен урок, за да му покажат, че постъпката му е опасна и безразсъдна. Какъв подход ще изберат?

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.