Припомнете си епизода на сериала тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Двама важни експерти пристигат в хотела по покана на Елица и Парушев. От тяхната оценка зависи бъдещето на комплекса. В отговор мъжкият лагер е готов за противодействие с нов коварен план, който ще предизвика комичен хаос. До къде ще стигнат този път със стратегията си и ще размисли ли Емил относно бъдещето на бизнеса си?

Тайнствен шпионин и изискано събитие в „All Inclusive”

Пламен разговаря с новопоявилия му се тъст Леонид Кудрявцев. Той не може да проумее къде е бил всички тези години и защо чак сега търси дъщеря си, но е категоричен, че новината за появата на баща ѝ трябва да бъде поднесена на Елена по най-деликатния начин.

Сашко от своя страна не е сигурен, че новопоявилият се роднина има необходимия капацитет за истински дядо. Двамата с Вики са готови да го подложат на тест, за да разберат могат ли да разчитат на него. Как ще се справи Леонид?

Дълго пазена тайна и коварна мисия в „All Inclusive”

Болезнени спомени връхлитат Надя, която си спомня, че днес е годишнина от първата им целувка с Мартин. Нейният най-нов приятел Криско обаче е готов с изненада, с която иска да ѝ се извини за недоразумението с изтеклата информация в медиите. Той ще намери начин да подкрепи каузата ѝ с археологическите разкопки, а след това ще я покани на вечеря. Друга изненада обаче ще преобърне ситуацията в хотела.

Какво точно ще се случи, ще разберем в епизода на “All Inclusive” – тази вечер, от 21:00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.