Гледайте комедийния сериал тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Трудна и изпълнена с много комични предизвикателства задача ще си поставят Парушев (Петър Калчев) и Емил (Явор Борисов) в новия епизод на „All Inclusive”. Двамата не могат да приемат, че толкова близки приятели като Чобанови и Сиромашки се намират в конфликт, затова кроят таен план, който да събере семействата на помирителна вечеря. Целта им е да припомнят на скараните кои са най-ценните неща в живота и какъв е смисълът на приятелството. Но ще има ли успех благородното намерение или ще се превърне в пълно фиаско?

Щури недоразумения заплашват почивката в „All Inclusive“

Елена (София Маринкова) за пръв път вижда своя съпруг толкова ревнив. В началото й е приятно и дори се чувства поласкана, но, откакто Пламен (Любен Кънев) разбира за първата любов на жена си, той става все по-мнителен и несигурен. Ревността му взима връх, но готов ли е да се изправи срещу своя съперник (Юлиян Малинов) или му е неудобно да си признае, че изпитва страх да не загуби любимата?

Любопитни взаимоотношения и щури зимни приключения в “All Inclusive”

Христо (Ненчо Балабанов) е обсебен от мисълта, че остарява, а това го ядосва, защото егото не му позволява да се примири с това положение. Той не смее да признае дори пред себе си, че се страхува от този факт и прави всичко възможно да си докаже обратното. Като за капак, нервите му са подложени на тест от щурото хлапе в хотела, което май си е наумило да го подлуди. Палавият Денис (Симеон Ангелов) е абониран за пакости и само по този начин си разнообразява живота, защото възрастните са толкова заети, че не им остава време да му обърнат внимание. Денис, обаче, е враг на скуката и постоянно намира с какво да се развесели. Малкият взима Христо за мишена и подготвя хитри капани за него. Има ли начин Чобанов да се справи със ситуацията, или тя ще излезе съвсем извън контрол? 

Гледайте развръзката на щурото семейно приключение в предстоящия епизод на сериала „All Inclusive“ тази вечер от 21:00 ч. по NOVA. 

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.