Гледайте комедийния сериал тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Най-забавните семейства у нас – Чобанови и Сиромашки се завръщат с нова порция смях и много положителни емоции в третия сезон на хитовата комедия „All Inclusive“ в ефира на NOVA. След като вече покориха морето и преживяха редица приключения в Родопите, сега героите се отправят към една щура и снежна, зимна ваканция. 

Развръзка и неочаквани изненади в “All Inclusive”

В телевизионната поредица ски курортът Банско се превръща в домакин и главен герой, заедно с двете симпатични семейства, които се отправят на поредната си вълнуваща ваканция - този път бяла и снежна, но още по-комична. Както винаги, с Христо, Марияна, Елена и Пламен ще бъде много весело, но няма да липсват и критични ситуации, с неподозирани премеждия. Любимите герои ще се изправят пред въпроса за стойността на истинското приятелство и всеки един от тях ще преоткрие неговото значение.

Скъпи гости от Франция пристигат в “All Inclusive”

Друга основна тема на предстоящите епизоди е нашата лична, вътрешна връзка с красивия ни български фолклор, с родните обичаи и традиции. Новите епизоди ще докажат, че колкото по-свързани сме с българското, толкова по-силна е и вътрешната ни хармония. „All Inclusive“ ще акцентира върху умението да опазваме това безценно културно богатство и да го предаваме на следващите поколения.

Ще има ли сватба в “All Inclusive”?

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.