Гледайте комедийния сериал тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След огромната изненада с романтичното предложение за брак, което Мартин направи на Надя в сърцето на Родопа планина, двамата влюбени обмислят как да поднесат тази важна новина пред Христо и Марияна. Младото момиче има притеснения за това, че родителите й няма да възприемат лесно идеята, дъщеря им да замине да живее чак в Америка. Как ще реагират те и какъв неочакван обрат ще настъпи във вечерта на истината?

Надя е изправена пред тежка дилема в “All Inclusive”

Елица най-накрая стига до извода, че войната й с Емил само вреди на малката Вики. Твърдо решена да не продължава по същия път, тя кани в хотела психолога д-р Петра Маринова, в чиято роля влиза актрисата Розалия Абгарян. Идеята на Елица е с Емил да започнат семейна терапия, за да излекуват старите рани и в името на детето да възприемат по-спокойно новата ситуация, в която се намират. Какъв специален план има психоложката за сближаване на враждуващите страни и дали той ще пожъне успех? И каква тайна крие д-р Маринова, която може да преобърне света на Парушев и Хаджикосеви?

Трагикомично съревнование и неподозирани открития в “All Inclusive”

Христо се е амбицирал до краен предел да открие и последното липсващо парче от древната тракийска амфора, която може да го направи богат. Той упорито продължава да търси, но ще намери късмета си на най-неочакваното място. На какво е готов, за да получи старинното парченце от реликвата и дали ще успее да се сдобие с него?

След като плахо пристъпиха в света на големите, Сашко и Вики се подготвят и за първата си романтична среща. Какви съвети ще им дадат възрастните, как Сашко е решил да изненада дамата на сърцето си и какъв обрат ще настъпи накрая?

Не пропускайте да видите в “All Inclusive” тази вечер от 21:00 ч. по NOVA!

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.