Гледайте комедийния сериал тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Много забавни моменти, изпълнени с куп щури недоразумения предстоят в “All Inclusive” в епизода тази вечер. Едно е факт – само предварително запазената почивка принуждава Чобанови и Сиромашки да бъдат заедно по празниците, при положение, че отношенията им са толкова влошени. Но каква е причината за раздора в приятелството на две толкова близки семейства и на какво са готови, за да спечелят в комичното състезание за надмощие помежду си?

Любопитни взаимоотношения и щури зимни приключения в “All Inclusive”

Христо (Ненчо Балабанов) и Пламен (Любен Кънев) тръгнаха с голям ентусиазъм по следите на знаменития италиански скиор Алберто Томба, въобразявайки си, че той е отседнал в съседен на техния апартамент. Вместо Томба, обаче, те откриха забавния пловдивски милионер Емил Хаджикосев (Явор Борисов), който не устоя на изкушението да вземе заблудените на подбив. Какво търси той в хотела и каква голяма изненада очаква цялата весела компания във втория епизод на “All Inclusive”?

Развръзка и неочаквани изненади в “All Inclusive”

Още при първата разходка в Банско, Елена (София Маринкова) случайно срещна своя стара любов – Явор (Юлиян Малинов), който работи като ски учител на пистата. Защо тази бивша връзка на Ели е останала тайна за Пламен, дали той ще разбере за отношенията от миналото на своята съпруга с красивия инструктор и какви комични премеждия очакват семействата по време на първия им ски урок в планината? Каква е причината за скарване на семействата, ще стане ясно в предстоящия епизод на сериала „All Inclusive“ тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.