Водещите на екстремното риалити Ралица Паскалева и Димо Алексиев за емоциите зад кадър, за предизвикателствата и адреналина на Арената

Водещите на „Игри на волята: България“ Ралица Паскалева и Димо Алексиев се включват директно от снимачната Арена, и специално за „На кафе“ разкриват какво да очакват зрителите на NOVA през новия сезон в екстремното риалити.

„Имаме популярни личности, участници с много медали и титли, изключителни спортисти, много надъхани, и всеки един от тях мечтае за първото място. Имаме големи фенове на предаването, които буквално са разкостили играта и са тренирали у дома с мини макети. Зрителите ще видят много нови елементи от трасето“, разказва пред репортер на „На кафе“ водещата Ралица.

„Освен, че са много добре подготвени чисто физически, женската част от участниците е изключителна тази година. Ние самите не очаквахме и сме много приятно изненадани“, допълва Димо Алексиев.

Четвърто племе на Резервите се впусна в безмилостна надпревара на Арената на „Игри на волята: България“

„До момента всичките ни сезони са печелени от мъже и всеки път с Димо очакваме дали няма да се появи някоя Амазонка, която да грабне първото място. Всеки път стискаме палци и в момента имаме жестоки жени, които не отстъпват по нищо, нито по физика, нито по психика или характер, на мъжете на Арената. Това е феноменално“, споделя очакванията си водещата.

„Тази година шансовете на дамите са много големи за победа. Миналата и по-миналата година имахме на полуфинал жени и това не е нещо необичайно, но тази година половете са изравнени. Всяка година забелязваме ръст на кандидатите, които искат да влязат в Играта. Ако миналата година бяха над 10 000, тази година са над 15 000 кандидати. Постоянно излизат някакви обрати и точно когато силите му свършат на някой от участниците, тогава той проявява волята си и става нещо магично на Арената. Сякаш сме на Колизеума и наблюдаваме битки на истински гладиатори. Четвърта година се прави това предаване и голяма част от екипа са участвали в заснемането му и създаването на трасето, но има моменти, в който всички притихваме зад камерите, става супер интересно и не знаем какво ще се случи. Тогава се случва магията на тази арена“, разкриват впечатленията си водещите.

Фенове и бивши участници в „Игри на волята: България“ в общо предизвикателство

Ралица Паскалева споделя, че предизвикателствата, пред които се изправят участниците в екстремното риалити й изглеждат доста трудни и тя не би могла да ги преодолее, но партньорът й Димо Алексиев често преди или след игрите се пуска по трасето.

„Някои от участниците са добри в едно, а други имат други умения. Тук са събрани хора от различни професии и прослойки, и когато ги поставиш извън зоната им на комфорт, тогава се проявява характера и волята им. Често ни питат дали няма да направим „Игри на волята“ за деца, с подходящото трасе. Не можем да отговорим на този етап, но това означава, че отглеждаме едни бъдещи състезатели, които искат да се докажат на Арената. Гледайте четвърти сезон на „Игри на волята“, защото това е нещо много по-добро от всичко, което сте гледали досега. Вдигнали сме летвата до небето. Имаме уникални участници и уникално трасе“, коментират подбора на участниците водещите.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.