Гледайте епизода на кулинарното риалити този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е Китодар Тодоров, който ще включи гостите си в истински ориенталки сериал. В него ще има от всичко по много, но как ще бъдат поднесени ястията в актьорския етюд, изпълнен от комика с неповторимо чувство за хумор? В кухнята ще му партнират дъщеря му Матея и Рафи Бохосян, които ще обезоръжат притеснените гости. С какви арабски подправки ще подправи храната и къде ще открие съкровищата на Ориента? 

Амбициозно меню с първокласни продукти от Ненчо Балабанов в „Черешката на тортата“

Известният със самоиронията комик планира да изгради менюто си върху ястия, които самият той обича. Салатите ще са два вида – табуле и доматена, но към тях ще добави разядки – хумус, туршийки, патладжан пълнен със зеленчуци по арабска рецепта. В менюто ще присъстват таратор по оригинална рецепта и пълнени яйца. Основното ястие ще е постен гювеч, а десертът - типичната за Ориента баклава.

Идилия сред природата, гарнирана с много смях и домашна храна от Део в „Черешката на тортата“

Ще се оправдаят ли очакванията на гостите за една незабравима, изпълнена с много смях и забавления, вечер. Освен храна за стомаха ще успее ли Китодар да нахрани и душата на компанията? Какви подаръци е подготвил домакинът и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.