Силна ураганна буря затрудни племената на Арената

В епицентъра на силна буря с ураганен вятър Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорвана битка за територия на Арената на “Игри на волята: България”. Един по един състезателите от всяко племе преминаха по тежко трасе, за да извоюват клетка, която се превърна в основен елемент на играта. Непобедимите показаха изключителни индивидуални качества, но и добра работа в екип, което им осигури първото място и ключа от Резиденцията.

ГАЛЕРИЯ:  "Игри на волята: България" - сезон 4 на 19 септември

Касим се оказа слабото звено за Супергероите във физическата част на битката и коства на отбора си сериозно забавяне, но след неочакван обрат племето изпревари всички останали и достигна първо до финалния пъзел. След пореден провал на Касим, обаче, сините останаха трети и се завърнаха на Дивата Река. Въпреки първоначалната преднина на Безстрашните, те достигнаха пъзела последни, но успяха да се концентрират и да завършат на второ място. Това им гарантира покрив над главите и прехрана, която ще изкарат с труд на Стопанството.

Непобедимите посветиха победата си на нова в ера в играта, която започват след елиминацията на Куков. Сред охолството на Резиденцията, те продължиха да планират дългоочакваното присъединяване на Алекса. На Дивата река загубата на Супергероите беше белязана от много сълзи и самосъжаление от страна на Касим. Племето му се обърна срещу него, недоумявайки какво му попречи да нареди пъзела.

Традиционно бяха избрани и капитаните на отборите в новата седмица. След дискусия помежду си, Непобедимите се довериха на Георги. Равенството при гласовете на Безстрашните повери финалното решение на Валери, който предаде капитанската щафета на Лефтеров. При Супергероите Виктория и Мани кандидатираха сами себе си, но по-голямата част от племето подкрепи номинацията на Виктория.

Кой участник от племето на Резервите ще победи останалите и ще се присъедини към Непобедимите? Дали Елица ще се събере с Алекса? Кой ще спечели капитанската битка? Дали ще избере предимство за съотборниците си, или примамлива награда за себе си – всеки ден да получава закуска, обяд и вечеря, независимо от територията, която обитава? Разберете отговорите на тези въпроси тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.