Тя зарадва Супергероите с плато месни деликатеси

Арената на “Игри на волята: България” посрещна трите жени капитани, за да се изправят една срещу друга в битка за лично или отборно предимство. Елица, Мирела и Фейгин преминаха през тежко трасе с изпитания за точност, сила и координация. Фейгин достигна втора до финалната кула, но успя да я задържи изправена заветните 5 секунди, нужни за победа. Тя контузи тежко своите колена по време на битката, но раните не я спряха, за да осигури цяло плато с колбаси на Супергероите.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 4 октомври

 

Мирела излезе на Арената срещу двама олимпийски състезатели, което я мотивира допълнително. Тя започна битката с голямо забавяне в преминаването по халки, но в хвърлянето на брадва постигна неочакван обрат. Мирела подреди първа парчетата от своята кула, но липсата на баланс ѝ изигра лоша шега. Загубата предизвика сълзи както в нейните очи, така и в очите на Елица, която остана на последното място.

Безстрашните грабнаха победата в териториалната битка в “Игри на волята: България”

Първата сутрин на Дивата река за Непобедимите се оказа още по-тежка, когато част от тях се възползваха от спечелените си предимства. Елица изми своите зъби с четка и паста за зъби, а Георги се наслади на богата закуска пред очите на своите гладни съотборници. Това предизвика различни мнения сред останалите играчи в племето, за които подобни действия са само мираж.

Аспарух: Смятам, че сред дамите Елица е най-достойна за победител в „Игри на волята“

Каква безмилостна битка очаква Непобедими, Безстрашни и Супергерои на Арената? Как ще се справят с един от най-страшните кошмари на състезателите? Ще успеят ли да пренесат участниците по трасето с главата надолу? Кой ще бъде най-добрият и кое племе ще се срещне с Ралица на племенен съвет? - разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.