Какво съдържа книгата и как помага тя на желаещите да се включат в хитовото предаване? Отговорите дават двамата участници специално за „Здравей, България“

Михаела и Чакалов от „Игри на волята: България“ пред репортера Дилян Калчев специално за „Здравей, България“ разказват как са се подготвили за най-екстремното риалити в ефира на NOVA. Какво предстоящо събитие очакват всички фенове на предаването тази събота, двамата участници разказват повече във видеото.

„Лично аз като треньор по групови тренировки не съм отделяла време за специална подготовка на физическата част, тъй като всеки ден тренирам поне по три часа в зала. По-скоро наблегнах на логическите задачи и пъзелите, като цяло на по-умствената част от игрите и подготовката. Случайно започнах да ходя и на катерене, което се оказа голям плюс, тъй като още в първата игра имаше такъв елемент. Смятам, че това много ми помогна“, споделя Михаела.

„Постоянно тренирам и се подготвям още от първи сезон на предаването. Правя функционални тренировки, спринтове, пъзели… не правя нищо специално, но се подготвям всеки ден. Книгата „Готов за победа“ е страхотна, но ме е яд, че не са я направили малко по-рано, тъй като тя може да помогне много за явяването на кастингите на „Игри на волята“, споделя Николай Чакалов, който се явява на кастинг за риалитито още от първи сезон.

Арената от “Игри на волята: България” се пренася в Сердика Център този уикенд

„Мисля, че всякакви хора биха намерили много полезни съвети в нея, дори и такива, които не смятат да кандидатстват. В нея се съдържа всичко необходимо – ментална подготовка, физическа и дори здравословни рецепти, с които всеки би могъл да подобри начина си на живот“, допълва Михаела.

За предстоящото събитие

„Каним всички фенове в събота от 12 ч. в мола на бул. Ситняково, на ниво -1 на събитието, на което ще представим книгата. Всички почитатели на предаването ще могат да се срещнат с нас, да получат автографи, да си поговорим, да решаваме пъзели“, отправят покана към почитателите на риалитито, които желая да се докоснат до емоцията „Игри на волята“ и да се запознаят с участници от предаването.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.