Отпадналият участник определя всички за комплексни играчи, но признава, че ръстът му е забавял понякога племето

Цветан Петров е най-високият човек стъпвал на Арената на „Игри на волята: България“, но след поредната елиминационна битка, той напусна надпреварата. Цветан изглежда като добрият великан, излязъл от роман на Роалд Дал, но в студиото на „На кафе“ признава, че от малък се е чувствал дискриминиран заради ръста си. Отпадналият участник разказва, че са се събрали няколко близки приятели – играчи, за да гледат предаването след отпадането му и всички много емоционално са преживели отново вълнението. Както сподели пред камерите Алекса, приятелят му е в играта, за да се докаже пред жената, която харесва - любимата Виктория.

„Последните две-три седмици исках да остана, за да съм възможно повече време с Виктория. Това е първата причина, а втората бе да съм с нея на рождения ден на Резиденцията. За съжаление не успях да го направя. Имам чувства към нея, но сме решили да изчакаме да свърши предаването. Това, което си е в Игрите е публично, а след това ще видим какво ще се случи“, признава Цветан кое е по-важно за него победата или Виктория.

Цветан от „Игри на волята“: Няма да отричам, че имам чувства към Виктория

„Мечта ми беше да участвам в „Игри на волята: България“ и трябваше да влезем заедно с брат ми – близнак. Но той имаше проблем с кръста, с рамото и не се чувстваше подготвен добре физически. Истината е, че той ми беше пуснал мухата да участваме заедно в Игрите и ако беше влязъл, можеше да направим по-голямо шоу, особено ако бяхме в различни племена. Познавам добре себе си и знам, че не съм от най-бързите, затова наблягах повече на сила и издръжливост. Плуването не ми е силна страна, но на земните битки се опитвах да помогна максимално. Допринесох много да вдигнем Супергероите на по-високо ниво“, разказва за причината да се включи в екстремното риалити.

„Когато гледах първият епизод на предаването, не успях да се позная. Бях много голям, а никога не съм бил повече от 104-105 кг. в живота си. Влязох в играта 120 кг. и излязох 101 кг. Беше ми много тежко, заради глада - нямах въздух и енергия. Ставаше ми лошо, но адреналинът ти помага да изкараш битките“, споделя волейболистът.

Сензационен саботаж на Арената на “Игри на волята: България”

За саботажът, предизвикал разпадането на племето на Супергероите

„Мисля, че е нередно да се случва това. Разбирам, че момичетата, които го направиха, искаха да останат по-дълго време, но също така можеха да направят племето силно, да влязат други хора в него, с които да направят коалиции. Показахме не веднъж, че Супергероите сме много силни и сега фенове на племето са разочаровани от постъпката на Фейгин. Но тя е направила това, което й бе казано от Мани и Илиян. При отстраняването на Илиян, аз опитах да спася себе си и беше индивидуална битка. Но на племенна битка не би трябвало да е така, защото това е отбор и той трябва да върви напред с победи. Дори двете момичета насърчаваха отбора на червените и показаха, че искат те да спечелят. Неприятно ми стана като видях постъпката им снощи и не го очаквах. За мен това е да са гениално супер зли и то само, за да останат по-дълго време в предаването“, споделя мнението си Цветан.

„Поддържам връзка с много хора, дори и с Фейгин сме в добри взаимоотношения. С Мани си казваме по някоя дума, докато с Илиян само се поздравяваме. Мисля, че всички сме комплексни играчи, но е вярно, че ръстът ми бавеше понякога племето. Затова и тръгвах първи, за да не се бавим много. Всеки един от другите играчи си имаше специфични качества. Стратегията ми беше да се използва силата на всеки един и затова се получаваше и имахме дълъг период на победи. Беше хубаво участието ми и не съжалявам за думите, които съм казал. Това е игра. Но Гого е феноменален и всеки път като го видя ми се иска да го вдигна като трофей“, признава играчът.

„Първото нещо, което направих като излязох, бе да обиколя центъра на Царево и да хапна колкото мога от всичко – пица, бургери, дюнери…и да пийна няколко бири. Никакви ограничения, но стомахът ми се беше свил“, разказва Цветан.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.