Макар и мрачно времето навън отново ще бъде красиво, защото след тригодишна пауза едно от любимите лица на NOVA отново ще представя прогнозата за времето

Във видеовръзка със „Събуди се“ красивата синоптичка сподели вълнението си от завръщането си в ефира. „Миналата седмица се видяхме с Лора Георгиева и Ники Василковски. Обсъдихме кой да бъде първият ми ден. Решихме това да бъде вторник, 6 декември който се оказа и празничен и ще мога да почерпя. Познавам добре колегите си и бързия ритъм на работа в телевизията. Сигурна съм, че бързо ще вляза в ритъм. Притесняваме донякъде, че имам две малки деца със свой ритъм. Те си искат тяхното внимание и грижи. Трябва да направя така, че двата ритъма да бъдат добре комбинирани. И никой да не бъде ощетен“, категорична е Никол.

За съвместяването на майчинството и работата

„Искам да благодаря на нашия шеф – директорът на новините Илия Дафов, а също и на колегите си Ники и Лора затова, че ще съобразят с мен и дните, в които ще ми бъде трудно да идвам на работа заради децата“, сподели Никол, като изказа специална благодарност и на родителите си и на съпруга си за безценната помощ, която й оказват.

Какво още разказа Никол за дъщеричките си, как я е променило майчинството, на какво иска да научи децата си и подкрепя ли все още за каузата в защита на бездомните кучета?