Припомнете си опасните приключения на елитния отряд тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Заплетени случаи, много екшън и големи изненади очакват любителите на криминалния жанр с 9-ти сезон на хитовия сериал „Хавай 5-0“ от тази вечер в 21.00 ч. по NOVA. Брайън Спайсър отново е режисьор и продуцент на поредицата за елитния федерален отряд, натоварен с мисията да изкорени престъпността, заливаща бреговете на окъпаните в слънце плажове на Хавайските острови. Звездният състав е начело с Алекс Олафлин, Скот Каан, Иън Антъни Дейл, Меган Рат, Хорхе Гарсия, Чи Макбрайд и Тейлър Уили.

Във вълнуващия сезон лейтенант Стив Макгарет тръгва по следите на убиеца на свой приятел от ЦРУ и е готов на всичко, за да разкрие истината. Джери е решен да разплете убийство в детски лагер, на което е станал свидетел като дете, а Адам най-сетне е близо до разгадаването на убиеца на сестра си. Зрителите на NOVA ще видят още каква тайна от миналото заплашва водача на „Хавай 5-0“. Престъпността нараства, след като Оаху е ударен от гореща вълна, което изпраща екипа по следите на непредвидими престъпници, но много скоро личен мотив принуждава самия Макгарет да прекрачи линията, за което е арестуван. Денят на благодарността пък води родителите на Гроувър и брат му Пърси-младши в Оаху, но посещението му е помрачено от съперничество между двамата братя. А във финала на сезона животът на един от членовете на разследващия екип е в опасност, когато в централата пристига посетител, решен да поправи грешките от миналото си.

Сезон 9 на „Хавай 5-0“ излиза през 2018 г., като е заснет основно в Хонолулу, Хавай, на остров Оаху. Първоначалните планове на създателите са били той да се състои от 22 епизода, но поради успеха на поредица, от CBS взимат окончателното решение те да бъдат общо 25. Този сезон има и сантиментална стойност, отбелязвайки 50-тата годишнина на поредицата, тъй като от премиерата на оригиналния сериал през 1968 г. са изминали точно 50 години.

От дебюта на римейка на оригиналната поредица през 2010 г. австралийският актьор Алекс Олафлин е неразделна част от екипа в ролята на началника на елитния отряд лейтенант Стив Макгарет, преследващ престъпниците в един на пръв поглед островен рай.

Не пропускайте да се потопите в криминалните загадки на “Хавай 5-0” от тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.