Гледайте вдъхновяващата история тази събота вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA

Разтърсващата любовна история на Лу (Луиза), която приема ангажимента да се грижи за прикования на инвалидна количка след трaгична злополука Уил, ще привлече зрителското внимание с филма „Аз преди теб” тази събота вечер от 20.00 ч. по NOVA.

„Аз преди теб” e eкранизация по едноименния роман на писателката Джоджо Мойс, спечелила сърцата на милиони читатели по света. Историята разказва за Лу, момиче от английско провинциално градче, което губи своята работа в местно кафене и е принудена да търси нова възможност, за да помага на своето семейство. Тя бива наета като болногледач на Уил Трейнър, богат банкер, прикован към инвалидна количка след трагичен инцидент. Мъжът е изгубил надежда, че някога отново би имал пълноценен живот. Енергичната Лу обаче се наслаждава на живота с пълни сили и е готова на всякакви щури идеи, които биха помогнали на Уил да възвърне жизнерадостта си. Двамата ще открият колко цветен и красив може да бъде светът, а любовта ще преобърне разбиранията им за истинско щастие.

Звездата от „Игра на тронове” Емилия Кларк и отличеният за мъж на годината през 2014 г. Сам Клафлин ще изживеят емоциите на героите на Мойс, превъплъщавайки се в главните роли, под зоркото око на режисьора Теа Шарок. Романтичната драма „Аз преди теб” обещава много любов, усмивки, примесени с тъга и изгражда една нова представа за истински значимите неща в живота.

Не пропускайте романтичната драма „Аз преди теб” тази събота вечер от 20.00 ч. по NOVA