Актрисата разказва за емоциите при изпълнението на „Поетите“ и споделя интересни и забавни случи зад кулисите на театралната постановка

Луиза Григорова-Макариев е гост в студиото на „На кафе“ и пред Гала разказва за емоциите при изпълнението на „Поетите“. Актрисата споделя интересни и забавни случи зад кулисите на театралната постановка, с която тя и колегите и почитат поезията.

„В постановката "Поетите" играят доказани, известни български актьори и въпреки това всеки път преди началото на представлението се притеснявам ужасно много“, признава Луиза Григорова.

Актрисата разказва, че съставът е същият вече три години и само Весела Бабинова се е включила година след старта на постановката. В „Поетите“ винаги звучи само българска поезия, като всеки сам си избира стихотворенията, които изпълнява на сцената. Темата на представлението тази вечер са хитовете. Всеки от актьорите ще изпълни и две от любимите си стихотворения. Луиза разкрива, че тази вечер ще изпълни стихотворението „Хаджи Димитър“ на Христо Ботев.

„Мисля, че българската публика е жадна за поезия и култура, за нещо ново и интересно, с класа. Щастлива съм, че съм част от проекта „Поетите“. Тъй като от два месеца всички билети са продадени, ще има излъчване лайфстрийм и всеки, който желае може да си вземе код и да ни гледа онлайн. Обикновено играем в заведения, където комуникацията с публиката е близка и интимна. Днес представлението ще е по-различно и ми е интересно как ще се получи.“

За снимките на сериала „С река на сърцето“ актрисата разказва, че е решила да се подложи на сериозна физическа подготовка. Отказала е сладкото, започнала е упражнения по кросфит и е постигнала много добри резултати.

Още забавни случки зад кулисите на постановката, за емоцията да изпълниш стихотворение на жив автор, който е в залата, за гафовете на сцената и за инцидентите по време на снимки на сериала „С река на сърцето“, гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.