Шоуто за имитации ще превземе ефира тази неделя, 19 февруари от 20.00 ч. по NOVA

Продуцентът на любимото хитово шоу за имитации Магърдич Халваджиян е гост в студиото на „Здравей, България“, където разкрива тайни за предстоящия сезон „Неделя“.

„От благотворителния сезон на „Като две капки вода за всяко дете“, след трите епизода събрахме сериозната сума от половин милион лева. 400 хиляди лева от тях отиват за трите каузи на УНИЦЕФ, които ще си ги разпределят, а 100 хиляди лева от тях ще отидат за пострадалите от земетресенията в Сирия и Турция. Отдавна не бяхме правили такова голямо и благотворително шоу. Смятам, че българинът е уморен да дава непрекъснато някакви пари за някакви каузи. В държавата има непрекъснато за какво да се помага, затова имах леки притеснения, но се оказаха напразни. Оказа се, че хората даряваха и ме опровергаха напълно. Не харесвам предавания за благотворителност, които са с тъмна окраска. Тъжни и погребални предавания, в които да искаме хората само да даряват. Направихме "Като две капки вода за всяко дете" като шоу, с което едновременно забавлявахме хората, но и с точна и ясна кауза. Мисля, че и УНИЦЕФ са изненадани, тъй като са световна организация под егидата на ООН и помагат навсякъде по света. Когато разговаряхме с тях за каузите, бях леко скептичен. Втората вечер събирахме пари за невербалните деца и за таблети и приложение, с които децата да се научат да комуникират. Бих искал да попитам къде е държавата ни? Всичко друго можем да забравим, но става въпрос за децата и за бъдещето ни. Доволни сме, защото ни е гледала почти цяла България. Личи си по събраните пари. Ако не ни гледат няма как да съберем тази сума. Участниците и децата дадоха 100% от себе си и затова и се получи шоуто. Благодарности на всички и включително на дарителите“, изказва благодарноста си продуцентът на шоуто.

„За сезон „Неделя“ не обявихме участниците, тъй като имахме друго благотворително шоу с други участници. Хората щяха да се объркат от толкова много имена и кой къде участва, затова решихме за 11 сезон да разкрием участниците в неделя. Миналата година имахме много актьори и забелязахме, че това работи много добре. Те може да не са добри певци, но влизат добре в образ. Тази година решихме да продължим традицията и името, което ще разкрия е на Христо Гърбов, който освен, че е смешен актьор и пее добре. Надяваме се този сезон да ни забавлява. Любимецът на публиката Ненчо Балабанов влиза като преподавател. Справя се добре с тази работа и забелязахме, че е добър имитатор и гласово, и актьорски. Повечето актьори се справят добре, но на певците им е по-трудно да имитират движенията. Времето им е малко, за да влязат в образ. Видяхме, че е по-добре да имаме микс от певци и актьори, тъй като последните дават друг цвят на шоуто“, разкрива повече за каста Маги Халваджиян.

„В журито тази година изненадата ни е Веско Маринов, който ценя като приятел и професионалист. Обичам Хилда Казасян заради усмивката й и позитивното отношение, което има към шоуто. Ще участва и лошият Фънки, от когото всички се притесняват. Но той си казва всичко директно „право куме в очи“. Имаме и четвърти член на журито, но той няма да може да участва в първия ден на лайфа, заради представление. Затова аз ще го заместя в първия лайф и това е Асен Блатечки. Интересен факт е, че Асен Блатечки има група и пее. Меломан е и има сериозно отношение към музиката“, коментира състава на журито за сезон „Неделя“.

„За 11 години в „Капките“ сме направили какво ли не, но тъй като зрителят свиква с това, което показваме, го приема за даденост. Тази година ще има дует  - мъж и жена, но няма да разкрия кои са в него. Това ще е като един участник, но ще изпълняват дуети. Предимството е, че песните в дует са много хубави и популярни, но важното е как ще се справят. Понякога партньорът може да ти помогне, но може и да ти пречи. Да не забравяме, че „Капките“ не е състезание за пеене, а за имитации. Шоуто отново ще е три часа. Би трябвало да е 2 часа, но е толкова яко, че не успяваме да се поберем в толкова кратко време. Ако спра да се вълнувам от това, което правя, признавам, че ще си сменя работата. Целият екип се вълнува. Работата е много, но си я харесваме, чувстваме се щастливи и удовлетворени от това, което правим и постигаме“, признава Магърдич.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.