Семейният комедиен сериал, гарантиращ много смях и добро настроение, стартира от четвъртък, 23 февруари от 20.00 ч. по NOVA

Комедийният актьор Юлиян Малинов, който е част от трупата на театър "София", а зрителите на NOVA телевизия познават от участието му в сериала "All Inclusive", предстои да видим в нов забавен образ. Пред репортер на "На кафе" артистът разказва повече за предстоящия комедиен сериал „Много мой човек“, в който трима майстори - приятели ще се изправят пред редица предизвикателства в опит да ремонтират не само обектите, но и собствения си живот.

Какво да очакваме от героя му в сериала „Много мой човек“?

„Това е свежа и готина комедия. Сценарият е уникален и смятам, че хората много ще се забавляват със сериала, който скоро тръгва в ефира на NOVA. Моят герой е Виктор - художник, който не е успял да се реализира и е принуден да влезе в бригадата на най-добрия си приятел. Така става бояджия. Ситуациите за него не са приятни, тъй като е пред развод, но няма да ви издам повече от действието. Многобройните ремонти, които извършва тази бригада са най-малкото нещо, което се нуждае от поправка. Техните лични и битови драми се нуждаят повече от ремонт и върху това е фокусиран сериала. Има много комедийни ситуации и великолепни актьори, с които имам честа да си партнирам. Това са Башар Рахал, Калоян Катинчаров, Михаела Павлова, Иван Петрушинов, Петя Силянова и още много талантливи актьори, с които публиката ще се запознае на 23 февруари от 20.00 ч. по NOVA“, разказва актьорът.

Кое е по-лесно – ремонтите или вътрешните трансформации на героите?

„Винаги е много смешно, когато пишман майстори, не, че ние сме такива, но има такива, гледат да скатаят, да вземат повече пари и да свършат по-малко работа. Комедийните ситуации произлизат и от тарикатлъка на българските майстори, които са на ниво“, признава Юлиян.

Свеж хумор и майсторски неволи в премиерния сериал „Много мой човек“ по NOVA

Лични истории с майстори у дома

„Човекът, който ми правеше кухнята никога повече няма да му поръчам нещо. Изгоних го, защото това, което исках да ми свърши като работа, беше направено много некадърно и некачествено. Той каза, че е страхотно, но шкафчето, което правеше, му се разпадна в ръцете“, споделя интересни лични преживявания с ремонти у дома артистът. „Аз също съм си намирал майстора, когато съм си мислел, че много зная и всичко мога. Обикновено тогава човек се приземява.“

„Много бих искал да мога да спра времето и да кажа на хората в Турция и Сирия излезте извън сградите, преди земетресенията там. Нека те да се срутват, но те да оцелеят. Ако мога бих променил това. Най-ценното нещо е да спасиш човешки живот, според мен“, категоричен е Юлиян.

За какво би искал да спре времето?

„Може би това не е добра идея и ще ми омръзне. Човек не обича да стои на пауза. Бих искал да ми се случват неща и заради това не бих спрял времето. Суетните хора казват, че не искат да остаряват и искат да спрат времето, за да останат вечно млади. Но има прелест и в остаряването, и човек трябва да го изживее“, разсъждава комедийният актьор.

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.