Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

И тази вечер водещият Ники Кънчев застава между участниците и Преследвача, за да им зададе поредица от въпроси и да провокира знанията и бързината им до най-висока степен. Играчите, които ще видите на сцената на играта са:

Руми Емин е на 37 години от София. Завършва „Журналистика“, работи като PR-специалист във фондация „Хоризонти“. Руми е незрящ по рождение и членува в  съюза на слепите в България. Участникът се откроява със страхотното си чувство за хумор и последователната си борбеност за реализация, въпреки здравословните проблеми.

Програмист, икономист, учител и социален работник се впускат в „Голямото преследване“

Петър Петров е на 49 години от Тетевен. Завършва  „Икономика“ в УНСС и работи като икономист-консултант. Женен е и има  две деца: момче и момиче на 19 и 15 години. Като свои хобита участникът определя спортуването и придържането към здравословен начин на живот. Петър е мотивиран да играе за по-високата оферта и смята, че ще успее да спечели със знанията си. Иска да спечели 14 500 лв. за довършителни работи по ремонта на бащината му къща в село Лесидрен.

Валентин Владиславов е на 29 години. Роден е в Димитровград, но от 10 години живее в София. Отказал се е от висше образование, за да може да пътува и работи по света. Към момента е собственик на заведение за бързо хранене, в което се предлага традиционна българска кухня. Валентин иска да спечели поне 10 000 лв., за да може да заведе приятелката си до Малдивите.

Пенсионер, търговски представител, строителен инженер и готвач обединяват знанията си в „Голямото преследване“

Евтим Димитров е на 28 години от Перник. Завършва бакалавър „Стопанско управление“ в Софийския университет и магистратура „Корпоративно счетоводство“. Работи като специалист човешки ресурси и има повече от 5 години опит. Несемеен е, отскоро тренира и обича екстремните изживявания. Скачал е с парашут от 4200 метра височина. Член е на „Менса България“. Евтим иска да спечели 10 000 лв., които ще инвестира за първа вноска за нова кола.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.