Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Тази вечер на сцената на тв играта „Голямото преследване“ излизат само дами. Те идват със своите истории, знания и мечти. Ето кои са те:

Елена Петрова е на 73 години от София. Има висше икономическо, както и педагогическо образование. Елена е пенсионерка. Има две деца и двама внуци. Фен е на мисълта на Борис Крутиер: „Всичко може да се отложи за по-късно с изключение на живота, затова живейте!“. Дамата идва в предаването, за да изпробва знанията си и да научи неща, които не знае. Ако спечели награда над 5000 лв., иска да посети континент, различен от Европа. Другата й голяма мечта е да осъществи поклонническия маршрут Ел Камино.

Работник, склададжия, журналист и библиотекар мерят знания в „Голямото преследване“

Ирина Новакова е на 62 години от Ихтиман, живее в София. От 35 години насам работи в Софийския университет. В „Голямото преследване“ идва с надежда да спечели 10 000 лв., които би инвестирала в кола и пътешествия.  

Цветелина Димитрова е на 30 години. Родена в Стара Загора, но живее в София. Има тригодишно дете - Антонио. С мъжът си, Анатоли, се запознава покрай пусната от нея обява за продажба на колело. Цветелина се надява да спечели 5000 лв., за да може да подобри начина си на живот.  

Mениджър, организатор, учител и покер играч обединяват познанията си в "Голямото преследване"

Диана Лямова е на 32 години от София, живее в Нови хан. Работи като таксиметров шофьор. Омъжена е от 5 години насам, макар че със съпруга й са заедно от 18 години. Има две деца - на 8 и 10 години. Ако спечели 5000 лв., ще наеме помещение, оборудване и ще отвори семеен ресторант.  

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.