Актьорът разказва за гласа като инструмент, който е от голямо значение за трансформациите в шоуто за имитации

Христо Петков спечели десети лайв на „Като две капки вода“ след изпълнението си на парчето „7 дни“ на група „Молец“. Актьорът влезе в образите на Кристиян Макаров и Юлиян Славчев, създатели на музикалната сензация „Молец“. Журито и публиката станаха на крака, а самият Юлиян Славчев, който наблюдаваше имитацията от първи ред в залата бе впечатлен от трансформацията. Специално пред репортер на „На кафе“ победителят признава, че е много щастлив от победата и разкрива, че това е първата му победа не само в шоуто за имитации, но и в живота.

„Бил съм номиниран много пъти за всякакви неща в моята професия, но никога не съм печелил. Мислех, че съм изпуснал момента, в който ще спечеля, но днес съм изключително изненадан, поласкан и щастлив“, признава актьорът.

Тома и Христо Петков: В „Като две капки вода“ всички дават 100% от себе си

„Смятам, че всички моменти са важни. Дори тези на провал или на не чак толкова доброто изпълнение. Човек трябва да успее да вземе позитивите от всяка едно нещо. Имах много тежка седмица, но успявам да взема позитивното и да го използвам. С всеки изминат лайв научавам много нови неща за пеенето и за гласа, като инструмент. Сред участниците има много певци, които си познават инструмента, докато из преди всеки лайв се опитвам да сглобя този инструмент“, допълва Христо Петков.

За хита на сезона „7 дни“ на група „Молец“

„Не знам какво са имали предвид „Молец“ с това парче, но всеки човек, който го харесва, открива нещо свое. За мен парчето е за сродната душа, която търси и не иска да изпусне. Много хубав и емоционален текст. Момчетата от групата са земни хора, които не се влияят от популярността. Не я свързват с никакъв комерс. Радвам се и се надявам да са развиват. Знам, че скоро им предстои концерт в Лондон, който са разпродали 3000 билета за 5 дни“, коментира хитовото парче победителят.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.