Изпълнителят спечели първото място на полуфинала на сезон „Неделя“ с двоен образ на Ед Шийрън и Андреа Бочели

Владо Михайлов вдигна на крака публиката в залата на „Като две капки вода“, впечатли журито с изпълнението си на хита „Perfect“, на Ед Шийрън и Андреа Бочели, и спечели първото място за трети път в класацията на любимото шоу за имитации. Пред репортер на „На кафе“ актьорът и музикант коментира таланта и работата, която стои зад изграждането на образа.

„Харесвам екипа на шоуто, който дава всеки път всичко от себе си. Те творят чудеса. За да направят този двоен образ на живо, беше доста сложна постановката. Трябваше да се помисли доста и затова адмирации, също така, и към режисьорите, които ми дадоха възможност да направя и двата образа на живо“, изказва благодарностите си след изпълнението на двойния образ и победата в единадесети лайв актьорът.

„Не съм много овладян, когато съм на сцената, но трябва да съм подготвен. Днес имах пробойни, което не ми допада, защото не искам да излагам хората, които ми помагат да съм тук и да направя най-доброто от себе си. Не беше най-доброто от мен, но се постарах. За мен е постижение да не се изложа и когато представям някой любим образ, да вложа сърце и душа. Важното е хората да имат добро преживяване“, признава след шоуто Владо Михайлов.

Двоен образ донесе победата на Владо Михайлов на полуфинала на сезон „Неделя“

„Когато става въпрос за пеене, според мен щастието обича тишината. Трябва да млъкнеш след усилени репетиции, за да си пазиш гласа. Адреналинът се потушава много трудно. Обикновено, когато имаш едно добро представяне, най-любимото е да се събереш с приятели и да го преживеете отново“, коментира участникът.

Феновете на Владо Михайлов ще могат да гледат официално видеото на парчето „Изгубен“ от 17 май.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.