Не пропускайте развръзката тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

В студиото на "Здравей, България" главните герои в комедийната поредица Башар Рахал, Юлиян Малинов и Калоян Катинчаров повдигнаха завесата за предстоящите събития в последния епизод на сериала.

„Предстои кулминацията и развръзката на сериала в епизода тази вечер. Видяхме през какво преминаха триото майстори. Линиите на сюжета са заложени, но специално при моя герой Виктор, който през целия сезон се бореше за любовта на живота си Маргарита и за това да си я върне, предстои изненада“, разкрива Юлиян Малинов и споделя, че сериалът е стартирал непретенциозно, без особен шум около него.

Решаващи събития на финала на „Много мой човек“

„Моят герой Пепи извървя доста дълъг път в рамките на този сезон. Заради конкретно момиче – от момче се превърна в мъж. Възмъжа пред очите на зрителите. Най-накрая срещна сродната си душа. Това са важни неща, които определено му се случиха за първи път. Да срещне достойно момиче, да се запознае, да се влюби..“, допълва Калоян Катинчаров.

„Минавахме репликите си точно преди началото на снимките и имаше много импровизации. И Юлиян и Калоян са много добронамерени. Каквото и да им подадеш, захващат веднага. Боя Харизанова – нашият режисьор ни даваше свободата да правим каквото си искаме. Деси Моралес също е страхотна и винаги е в настроение“, разказва Башар Рахал.

Предложение за брак в „Много мой човек“

„Наистина адмирации за Боя Харизанова, която се довери на химията, която се получи между нас тримата. Която често включваше импровизации, най-вече от страна на Башар. А ние отигравахме“, споделя Калоян Катинчаров.

Не пропускайте финала на сезона в комедийния сериал „Много мой човек“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.