Гледайте хитовата криминална поредица тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

Докато лейтенант Хондо (Шемар Мур) е ангажиран с мисията да попречи на безмилостен престъпен бос да поеме семейна ферма в Мексико, отсъствието му принуждава командир Хикс (Патрик Сейнт Есприт) да обмисли разпускането на екипа си в Лос Анджелис.

Бъдещето на Хондо продължава да е неясно, а Дийкън отказва да поеме командването в негово отсъствие, затова Хикс започва да търси преназначаване на хората от екипа на "Специален отряд". Все още в Мексико, Хондо научава, че Артър Новак и неговият син държат Делфина Рейес като заложник, за да убедят майка й Изабел да продаде ранчото им.

Лейтенант Хондо се впуска в битка за справедливост в “Специален отряд”

Морският пехотинец осъзнава, че се нуждае от помощ, да за освободи Делфина, затова се обръща с молба за съдействие към полицая Чаро Варгас, като двамата се отправят на спасителна мисия. В същото време Изабел обмисля да се съгласи на продажба, тъй като иска да върне дъщеря си безопасно у дома. Организирана е среща между Хондо и Новак, на която да бъде разменен нотариалния акт за фермата за Делфина, която естествено се оказва капан за лейтенанта. Как ще се развие взривоопасната ситуация и ще успее ли Хондо да помогне на семейство Рейес?

Ще успее ли да се завърне в Лос Анджелис навреме и да предотврати разпускането на 20-ти "Специален отряд"?

Не пропускайте развръзката на случая в епизода на криминалния - екшън сериал „Специален отряд“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.