Гледайте хитовата криминална поредица тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

При завръщането си на работа от Мексико, Хондо (Шемар Мур) научава, че 20 отряд е възстановен. След като лейтенантът беше понижен и Дийкън отказва да заеме мястото му, Хикс представя новия лидер на екипа, Родриго Санчес, дългогодишен ветеран от полицията на Лос Анджелис и бивш S.W.A.T. офицер. Назначението му е чисто по политически причини и той в момента служи на пряко подчинение на кмета. След срещата със Санчес, "Специалният отряд" е призован на мястото на въоръжен грабеж в емблематичната библиотека в центъра на Лос Анджелис.

Бъдещето на “Специален отряд” е под въпрос

Въпреки че трима от крадците успяват да избягат, екипът задържа партньор, който са изоставили. Единствените неща, които липсват са архитектурни чертежи отпреди десетилетия на местни сгради. При разпитът на заловения обирджия екипът осъзнава, че градът е под сериозна заплаха. Целта на крадците се оказва сграда на Агенцията за борба с наркотиците, в която се съхраняват доказателства и милиони в кеш и до която се достига чрез подземна мрежа от тунели.

Ще успее ли екипът да предотврати влизането в строго охраняваната сграда, ще поставят ли обрджиите зад решетките и какъв е мотивът да поставят Санчес начело на "Специален отряд?

Не пропускайте развръзката на случая в епизода на криминалния - екшън сериал „Специален отряд“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.