Гледайте хитовата криминална поредица тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

Докато екипът на "Специален отряд" се състезава да спре банда въоръжени крадци, търсенето се усложнява от цивилни, използващи приложение за обществена безопасност, което насърчава бдителността. Лука и Стрийт са извикани на мястото на стрелба, където откриват съседа Марк  заедно с жертвата на огнестрелно оръжие. Марк използва приложение за сигурност, което следи полицейските скенери за информация за местни престъпления. Ще продължат ли цивилните стражи да се включват в разследването на въоръжените грабежи в квартала и ще попречат или ще помогнат на екипа на "Специален отряд"?

“Специален отряд” по следите на обирджии

След като Стрийт (Алекс Ръсел) научава, че майка му е починала от свръхдоза, той осъзнава, че трагичната новина ще промени бъдещето му. Санчес предупреждава Хикс и психолога д-р Уенди Хюз да го насърчат да си вземе почивка.

В същото време Хондо (Шемар Мур) се бори да запази работата си, след като получава предупреждение от Санчес, че ръководството търси причина, за да го освободи.

Не пропускайте развръзката на случая в епизода на криминалния - екшън сериал „Специален отряд“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.