Модерната поредица ще се излъчва от вторник до четвъртък в 20.00 ч.

Тази вечер точно в 20:00 часа стартира най-новият филмов проект на NOVA – сериалът „Алея на славата“. Модерната поредица за цялото семейство ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък.

„Алея на славата“ е първият български сериал, в който кулинарната тема е основен фон на една изпепеляваща любов, криминални сюжети, приятелство и предателство. В главните роли ще видим актьорите Радина Боршош (Али), Мак Маринов (Милен) и Деян Донков (шеф Лагадинов). В другите образи се превпъплъщават и още много талантливи актьори, познати от театралната сцена и телевизионния екран: Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цецо Алексиев, Константин Еленков, Радина Кърджилова, Сара Драгулева, Борислав Чучков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов, Стефани Ивайло, Александър Евгениев, Васил Витанов и други.

Радина Боршош, Мак Маринов и Деян Донков за страстта, амбицията и провалите в кухнята на „Алея на славата“

Режисьор на „Алея на славата“ е Виктор Чучков, сценарият е дело на Борислав Захариев и неговия екип от утвърдени сценаристи, а продуцент е Светлин Нейнски. 

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“