Модерната поредица стартира тази вечер в ефира на NOVA от 20.00 ч.

Точно в 20.00 ч. тази вечер в ефира на NOVA тръгва сериалът „Алея на славата“. Това е първият български сериал, в който кулинарната тема е основен фон на изпепеляваща любов и криминални сюжети. Минути преди на официалната премиера, репортерът Ивелина Кунчева ни среща с част от хората, които стоят зад този проект.

Намираме се на „Алеята на славата“ - на едноименния сериал, по която премина целия актьорски състав на продукцията, начело с режисьора Виктор Чучков.

ГАЛЕРИЯ: Специална прожекция на новия сериал на NOVA - "Алея на славата"

„Сериалът е за нормалните човешки взаимоотношения и любовта. Естествено те са пречупени през главните герои, които имат ресторанти. По някакъв естествен начин ресторантьорството и кулинарията стават фон на всички драматични и комедийни събития. Водещата тема в поредицата е една голяма любовна история между героите на Радина Боршош и Мак Маринов. Деян Донков ще влезе в ролята на шеф готвач и той е невероятно убедителен в образа си“, разкрива какви са темите и тайните съставки на „Алея на славата“ режисьорът Виктор Чучков.

Тази вечер стартира най-новият сериал на NOVA - "Алея на славата"

В сериала любовта и кулинарията вървят ръка за ръка, но повече за образа на героинята си Али разкрива актрисата Радина Боршош.

„Али е сложен и драматичен образ, но всички образи в сериала ни са такива. Днес вълнението ни е огромно, защото след месеци работа срещаме нашите герои със зрителите. „Алея на славата“ разказва за нашия живот по силно въздействащ начин. Искам да поканя зрителите на NOVA да поемат по тази алея на славата, защото вярвам, че пътуването си заслужава“, каза Радина Боршош.

„Алея на славата“ е първият български сериал, в който кулинарната тема е основен фон на една изпепеляваща любов, криминални сюжети, приятелство и предателство. В главните роли ще видим актьорите Радина Боршош (Али), Мак Маринов (Милен) и Деян Донков (шеф Лагадинов). В другите образи се превпъплъщават и още много талантливи актьори, познати от театралната сцена и телевизионния екран: Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цецо Алексиев, Константин Еленков, Радина Кърджилова, Сара Драгулева, Борислав Чучков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов, Стефани Ивайло, Александър Евгениев, Васил Витанов и други.

Радина Боршош, Мак Маринов и Деян Донков за страстта, амбицията и провалите в кухнята на „Алея на славата“

Режисьор на „Алея на славата“ е Виктор Чучков, сценарият е дело на Борислав Захариев и неговия екип от утвърдени сценаристи, а продуцент е Светлин Нейнски. 

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“