„Искам Гладиатор да бъде победител в този сезон“, категоричен е той

След като изгуби оспорвания дуел срещу олимпийския медалист Красимир Дунев, футболният съдия споделя, че е много разочарован от отпадането си на този етап от Игрите.

„Влязох за победа, докато Дунев участва в предаването по-скоро заради дъщеря си. Да отпадна от някого, който не е влязъл с ясната заявка за победа, беше разочароващо. Но това е играта. Исках да премеря сили с Рълев и чаках битката с него с голямо нетърпение. Но явно няма да е този сезон“, разказва той и допълва, че на екрана понякога нещата изглеждат по-различно, отколкото са били в действителност.

Момчил Василев отстрани Теодора Маринова от "Игри на волята" 5

Преди да влезе в сезон 5 на най-екстремното риалити Крум няколко пъти кандидатства за участие във формата. Когато го избират, напуска работа.

За избухливостта в характера му

„Аз съм си първичен и в живота. Често се напрягам дори за дребни неща. За по-големите проблеми съм изключително спокоен, за да мога да взема правилните решения“, разказва Крум и споделя, че най-трудният момент в Игрите преживява една седмица преди да отпадне от формата. След три поредни загуби от Цвети и Калоян се запитах дали изобщо мястото ми е на Арената. Смятах, че битката с Дунев ще ми послужи като трамплин, който ще ме изстреля, че ще спечеля грошове и ще си върна силата.“

Елиминационна капитанска битка в “Игри на волята” тази вечер

Крум разказва, че първото нещо, което е направил след излизането си от предаването, е да се чуе с брат си. „Искам да се извиня на Гатьо за това, че в куиз видео за предаването го определих като най-глупавия участник в този сезон. Казах го на шега, без задни мисли, той ми е от най-близките хора във формата. Бих му се извинил не пред цяла България, а пред целия свят, ако е необходимо.“

Повече за новата му работа като фитнес инструктор, от кого е понесъл най-много критика след излизането си от „Игри на волята“ и за какво мечтае, гледайте във видеото.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.