„Не съм напълно доволна от представянето си“, призна фитнес инструкторката, която отпадна след напрегната битка срещу Момчил

Снощи тя приключи своето участие в „Игри на волята“ след драматична и оспорвана елиминационна битка срещу един от най-големите фаворити в предаването Момчил. Теодора споделя, че не й е достигнало търпение на последния елемент от надпреварата.

Крум: Ще стискам палци Рълев да спечели „Игри на волята“ 5

„Искахме да запазим капитанството в нашата коалиция и тъй като Рълев се контузи, а Вили също не беше в кондиция, нямаше как да избягам от отговорност. Надявах се да изляза срещу Дени, но явно така мечтаната от мен битка, явно няма да се състои“, разказва фитнес инструкторката от Русе и признава, че не е напълно доволна от представянето си. „Престоя ми на реката от самото начало отслаби силите ми. От третата битка се чувствах ужасно отпаднала. Радвам се, че с момичетата се подкрепяхме и това ме държеше. Моментът, в който разбрах, че сестра ми вече не е в Игрите, ми се отрази психически. Ние двете кандидатстваме за трети път. Сред най-близките ми хора в предаването бяха Мудева и Виолета“, сподели тя пред екипа на „На кафе“.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.