Червеното племе загуби от Старейшините в екстремна морска битка

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса ще трябва да се бори за мястото си в “Игри на волята” в петъчната елиминационна битка. Милионерът получи гласовете на всички свои съплеменници, като опитът му да привлече своя бивш най-близък човек в екстремното риалити Благомир Мастагарков беше неуспешен.

Теодора от „Игри на волята“: Бих искала финалната битка да е между Рълев и Момчил

Гладиаторите отидоха на съвет след тежка загуба в номинационната битка срещу Старейшините. Въпреки огромния им хъс, червените загубиха голяма част от екстремните сблъсъци. Двубоят на Елвиса и програмиста Момчил Василев, които се бориха в бурното море повече от половин час, впечатли всички на Арената. Другото зрелищно съревнование беше между бизнес дамата Виолета Стайкова и дъщеря ѝ Денислава Велкова, които също показаха много спортна злоба.

Драматична морска битка очаква Гладиаторите и Старейшините тази вечер

Следващата номинационна битка отново ще тества работата в екип на участниците, а едно от племената ще отиде на съвет. Кой ще се изправи срещу Елвиса?

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Редактор: Боряна Димитрова