Талантливата актриса отвори вратите на ресторанта на шеф Лагадинов, където героинята й Али работи, за да се докоснат зрителите до магията на снимачния процес

Тя разведе екипа из заведението, показа станциите, на които готвят с колегите й и паса, където се издават ястията. „Точно ме хващате в една сцена, в която трябваше да счупя един стъклен съд. Това за мен винаги е огромен стрес, защото работим с голямо темпо и смятам, че е голямо изпитание за духа. Когато снимаме такива сцени, се стремим да пресъздадем и бързината, и екшъна в кухнята. Това е изключително трудно за хора като мен, които трудно се справят с координацията. Но с много упражнения и репетиции всичко се получава. Важното е да имаш увереност“, разказва Радина Боршош и признава, че чувства героинята си като част от себе си.

Стрелба и отвличане вдигат напрежението в „Алея на славата“

По време на снимките на „Алея на славата“ актрисата успява да организира и сватбата си и минава под венчило. „Пожелавам си всеки месец от нашия живот да бъде меден. Най-важното в една връзка според мен са доверието и любовта.“

„Трябва да приготвяме храната с любов. Това предстои да разбере и моята героиня Али. Тя е изключителен млад талант в кухнята. Завършила е една от най-престижните кулинарни академии в Париж. Но това, което е най-важно за нея е, че нейният живот е белязан от една любов от онези, които са ти съдба. От които просто не можеш да се спасиш и те съпътстват през целия ти живот“, споделя младата актриса и разказва, че целият екип работи по сериала с голяма любов и отдаденост.

Любовни обрати в „Алея на славата“

За тънкостите на актьорската професия

„Неизбежно е да науча тънкости от професията, тъй като снимаме в истински кухни. Въпреки че се радваме на огромна помощ от шеф готвачите, понякога се налага и ние да приготвяме някои неща. А това е огромен стрес. Но това е най-хубавото на актьорската професия. По този повод големият Робърт де Ниро казва, че „най-хубавото е да можеш да изживееш живота на другите без да плащаш цената за това“.

Кое е любимото ястие на Радина Боршош и как се приготвят скариди темпура, гледайте във видеото.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“