Актрисите разказват за предстоящото събитие на 5 декември в НДК

Три от най-обичаните актриси на България - Стефания Колева, Йоанна Темелкова и Милица Гладнишка ще се срещнат само след няколко дни, за да си поговорят за сценария на техния живот. Събитието на Edna.bg ще се състои на 5 декември от 19.00 ч. в НДК.

„Щастлива съм от професията си, с нея осмислям много неща, които реално като човек не бих могла да изживея. Всички тези анализи, които правим докато репетираме, самият процес, тази малка лаборатория, която се случва докато излезе представлението, са много от полза и мисля, че допълнително ме обогатяват“, споделя Стефания Колева.

"Историите на Edna жена: Сценарият на живота" събира три звездни актриси

„Не знам друга професия, която може да те обогати по начин, по който нашата го прави. И точно заради самият процес – преди и след. Защото едно представление се развива и расте, а това е изключително интересно. Аз никога не съм съжалявала от избора си на професия“, допълва Йоанна Темелкова и разказва, че е изпитвала най-големи затруднения в работата си, когато не е била съгласна с героинята си и не я е харесвала.

В четвъртото ексклузивно събитие на женският сайт Edna.bg ролята на водещ е поверена на популярния от панела на „На кафе“ Георги Блажев. Ексклузивната среща ще се проведе на 5 декември (вторник) от 19:00 ч. в НДК.

За Edna.bg

Edna.bg е електронно издание със силно влияние сред жени над 25-годишна възраст, предлагащо ангажиращо, вдъхновяващо и полезно съдържание – статии за красота и мода, кулинария, съвети за взаимоотношения и здравословен начин на живот. Сред най-популярното съдържание на Edna.bg се нареждат хороскопи, новини за известни личности и тестове. В Edna.bg присъстват и авторски материали на сътрудници – писатели, поети и експерти в различни области.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 89% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. октомври 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.