Пред какви предизвикателства ще се изправят новите участници, за да стигнат до първото място и каква е първата кулинарна задача, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

След минути в ефира на NOVA се завръща любимото реалити Hell’s Kitchen. Кулинарната легендата шеф Виктор Ангелов ще посрещне 18 нови участници в Кухнята на Ада, които ще се изправят пред провокации и предизвикателства, за да стигнат до първото място. Репортерът на NOVA Ивелина Кунчева предава директно от снимачната площадка. Шеф Виктор Ангелов ще тества отново волята на престрашилите се да попаднат в Кухнята на Ада.

„Ще бъде интересен първи епизод и не го пропускайте. В Кухнята на Ада отново ще влязат много ярки персонажи, за които ще говори цяла България, цяла година. През миналия сезон имахме големи сензации – победителят Станислав, Цвети от Враца, Роксана… Тази година кулинарите не им отстъпват по нищо. Имаме участник, който е готвил за Принц Хари и Мегън Маркъл. Имаме готвачи, които са готвили в ресторанти със звезди Мишлен… имаме и много цветни хора, готвачи с различни професии – програмист, действаща кметица и дори актриса от филми за възрастни“, споделя минути преди старта шеф Виктор Ангелов.

„Изключително готини са абсолютно всички от звездния отбор и съм много впечатлен от нашите дами – певицата Бони, Наталия Кобилкина, любимката на младите Изи. Всички те се справят фантастично, а мъжете са просто от забавен, по-забавен: Гатьо, Коцето Калки, Китодар, Тома – звездният отбор е душата на Hell’s Kitchen. Обещавам много смях и настроение”, допълва топ готвачът.

Не пропускайте грандиозния старт на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.