Любовното риалити ще тества мултитаскинг уменията на мъжете - от 20:00 ч. по NOVA

Най-позитивното любовно предаване “Един за друг” продължава тази вечер с първото предизвикателство пред мъжете. От 20:00 ч. по NOVA зрителите ще могат да гледат атрактивна игра, в която силните половинки ще трябва да наредят пъзел с лицата на любимите си. Задачата няма да е толкова лесна, защото образите на жените ще бъдат състарени с изкуствен интелект. По време на изпитанието кавалерите ще трябва да отговарят и на въпроси, свързани с техните избраници, което ще тества мултитаскинг уменията им. 

Роксана към Денислава: Бих влязла в “Един за друг”, ако ти и Мартин сте вътре

Играта ще предложи на зрителите много забавни моменти, а някои от отговорите на мъжете ще бъдат не само смешни, но и абсурдни. Допълнително атмосферата ще разведри и липсата на координация в част от участниците при реденето на пъзела. Един от тях обаче няма да успее да сдържи гнева си и ще избухне демонстративно.

Мария Игнатова и Емо Чолаков: В „Един за друг“ сме като едно голямо семейство

Жените за първи път ще трябва да залагат от седмичния си бюджет на базата на това как смятат, че ще се справи техният партньор. Най-смела със залога ще бъде Галина, любимата на фермера Петър от Генерал Тошево. Най-малко ще заложи София от Харманли, въпреки че с мъжа ѝ Тихомир са заедно от 15 години.

Коя от двойките ще удвои бюджета си? Кой от мъжете ще се справи най-добре и ще докаже, че познава отлично своята половинката си?

Не пропускайте новия епизод на “Един за друг” - от 20:00 часа само по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.