Мащабното събитие за личностно и професионално развитие обединява бизнес лидери от целия свят тази есен в София

NOVA и Webit обединяват усилия в най-мащабното събитие за личностно и професионално развитие - Future Forum. Tази есен водещата медийна компания и създателите на глобалната екосистема от иноватори, инвеститори и бизнес лидери ще представят за първи път в София национален кариерен форум на световно ниво, с включено изложение за подбор на кадри.

Специално за събитието в България ще пристигнат топ лидери от различни точки на света с вдъхновяващи лекции за кариерите на бъдещето. Изявени български и международни бизнес експерти ще фокусират вниманието върху неограничените възможности за растеж в специализирани семинари.

„Нашият стремеж винаги е бил да бъдем иноватори на пазара, да ангажираме и обединяваме хората в значими и вълнуващи събития. Щастливи сме да обявим, че със създателите на Webit успяхме да разраснем дългогодишното ни партньорство в този уникален и обещаващ проект. Вярваме, че Future Forum има силата както да променя отделни съдби, така и да добави стойност за развитието на цялото ни общество“ – заяви главният оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп Красимира Василева Хаджийска.

„Никога в човешката история, животът не е бил толкова динамичен и не е поставял нормалния човек пред толкова много избори всеки ден. Малцина ще са хората, които няма да сменят няколко пъти в следващите 10 години не само работата си, но полето на професионалното си развитие. Ние искаме да подготвим повече хора в България за тази промяна. Партньорството ни с NOVA говори именно за тази наша обща мисия - да достигнем и да бъдем полезни на максимално широк кръг от хора в страната, да бъдем до тях и да им помогнем в изборите им за личностно и професионално развитие по най-добрия начин“ – каза изпълнителният председател на борда на Webit Foundation и предприемач д-р Пламен Русев.

Future Forum ще даде възможност на всеки мотивиран човек да придобие знания от световни и български експерти и да открие вълнуващи нови възможности за кариера, а работодатели от всички индустрии - да се срещнат на място с талантливи професионалисти, готови за промяна. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на Future Forum.bg!