Гледайте романтичните заглавия „Най-сладкото сърце“ от 12.30 ч., „Кралска сватовница“ от 14.15 ч. и „Тайната рецепта“ от 16.10 ч. този петък по NOVA

Вълнуващ и романтичен празничен киноследобед очаква зрителите на NOVA на 24 май. От 12.30 ч. романтичната комедия „Най-сладкото сърце“ ще проследи историята на гаджетата от гимназията Мади и Нейт, които се срещат отново, след като Нейт се завръща в родния си град за лекция в местната болница. Все още наранена от раздялата, Мади се опитва всячески да го избягва. В крайна сметка между тях се заражда приятелство, а Нейт ще й помогне да получи финансиране, за да разшири своята сладкарница. Възможно ли е искрите между тях да припламнат с нова сила?

По-късно от 14.15 ч. романтичната комедия „Кралска сватовница“ ще ни разкаже историята на сватовницата Кей, чиято репутация на „Дама купа” стига до крал Едуард Волдовски. Той решава да я наеме, за да намери съпруга на сина му. Но сърцето на принц Себастиан е непристъпно и Кейт не може да види нежната му страна, докато той не извиква паметта на майка си.

Празничният следобед ще продължи с кулинарни състезания между готвачи в „Тайната рецепта“ от 16.10 ч. по NOVA. В лентата амбициозната готвачка Клио Морели ще се опита да спечели състезание за камиони за храна. След като красив готвач решава да й бъде конкуренция и паркира своя камион на улицата точно срещу нея, целта на Клио започва да придобива пикантен обрат.

Не пропускайте романтичните заглавия „Най-сладкото сърце“ от 12.30 ч., „Кралска сватовница“ от 14.15 ч. и „Тайната рецепта“ от 16.10 ч. по NOVA