Ексклузивна студийна програма и богато онлайн съдържание ще съпътстват двубоите от престижното първенство

За пореден път Нова Броудкастинг Груп ще предостави най-атрактивното спортно съдържание на българската аудитория. От 14 юни, в продължение на месец, феновете на футбола ще могат да проследят всичко важно от UEFA EURO 2024™ в телевизионния ефир и онлайн. NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3 ще излъчат 27 първокласни футболни срещи от турнира, които ще са достъпни още в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA, с онлайн на стрийминг в платформата PLAY DIEMA XTRA и на спортния портал Gong.bg.

Ексклузивни едночасови формати ще предшестват излъчването в ефир на всеки двубой от UEFA EURO 2024™, а журналистите на дирекция „Спорт“ на Нова Броудкастинг Груп отново ще застанат в центъра на събитията. Важните новини и обзорите по време на турнира ще представят двойките водещи Павлета Рашкова и Мирослав Арабаджиев, Валерия Видева и Ясен Деянов, Велислава Миланова и Борис Мутафчиев. Освен мнения и очаквания от популярни гости и анализатори, зрителите ще получават допълнителна информация чрез преки телевизионни връзки от стадионите в Германия. Към специалните пратеници Петър Виденов, Виктор Врачев, Георги Славчев и Георги Драгоев ще се присъединят и любими звезди от футболните среди у нас. Забавните моменти от престижния турнир също ще бъдат следени отблизо. Те ще имат запазено място в специалните рубрики, посветени на любопитни публикации и реакции на фенове в социалните мрежи. Вече по традиция, игра с въпроси ще осигури на познавачите на футбола сред зрителите привлекателни награди.

Специално съдържание с фокус UEFA EURO 2024™ ще очаква любителите на футбола и на спортния портал Gong.bg, където онлайн, с излъчване на живо, ще бъдат достъпни абсолютно всички 51 мача от престижния турнир. Водещият спортен сайт и този път няма да разочарова своите потребители и ще проследи минута по минута случващото се по терените и извън тях. Тематичната секция gong.bg/euro ще бъде заредена с абсолютно всичко, което ще търсят феновете на европейския футбол – ексклузивни материали; разнообразие от видеорепортажи с ключови моменти от всеки двубой; преки включвания от Германия; атрактивни галерии със снимки; любопитни новини и статии за отборите и стадионите, на които ще се играят срещите от турнира.

Като притежател на изключителните телевизионни права за излъчване на UEFA EURO 2024™ и UEFA EURO 2028™ Нова Броудкастинг Груп отново ще заложи на качествено телевизионно и онлайн съдържание от високотехнологичния студиен комплекс на мултиплатформената компания. Това ще позволи използването на най-модерните технологии в подкрепа на визуалния разказ и новинарската стойност на мащабното събитие.

Проследете най-интересното от UEFA EURO 2024™ в каналите на Нова Броудкастинг Груп.