Гледайте премиерната хитова екшън-фантастика тази неделя от 20.00 ч. по NOVA

Тор се изправя пред най-голямото предизвикателство в живота си до момента – търсенето на вътрешен мир. Но е особено трудно да постигнеш душевен покой, когато трябва да се сблъскаш с безпощадния галактически убиец Гор - Касапинът на богове. Крис Хемсуърт, Натали Портман и Крисчън Бейл се завръщат в култовите си роли на герои от комиксовата вселената на MARVEL в приключенската екшън-фантастика „Тор: Любов и гръмотевици” в неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA. Като емблематичния Тор отново ще видим Хемсуърт, който е в компанията на носителите на „Оскар“ Натали Портман като Джейн Фостър и Крисчън Бейл като Гор. Богът на гръмотевиците е един от най.харесваните супергерои, а режисьорът Тайка Уитити промени изцяло облика му и го направи значително по-интересен. Добре познатата на феновете комиксова история е превърната като рок парче, в което се преплита автопародия и много хумор.

За да се справи с новата заплаха - могъщ галактически убиец, заклел се да заличи всички богове, Тор призовава на помощ крал Валкирия, Корг и бившата си приятелка Джейн Фостър, която за негова изненада се оказва, че владее магическия му чук Мьолнир не по-зле от могъщия Тор. Заедно те се впускат в изпълнено с препятствия космическо приключение, за да разгадаят причината за мъстта на Бога касапин и да го спрат, преди да е станало късно. Филмът е режисиран от Тайка Уайтити и продуциран от Кевин Фейги и Брад Виндербаум.

Не пропускайте новите фантастични приключения на любимите герои в премиерата на хитовата лента „Тор: Любов и гръмотевици”  тази неделя от 20.00 ч. по NOVA

Редактор: Райна Аврамова