Ексклузивно в „На кафе“ продуцентът разказа какво да очакваме преди старта на екстремното риалити

Преди старта на феномена „Игри на волята“ сезон 6, продуцентът на предаването Витомир Саръиванов гостува в студиото на „На кафе“. Пред Гала той разказа какво може да очакваме от обичаното от малки и големи предаване, което стартира на 14 септември, събота, от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

„Зрителите трябва да знаят, че е различен сезон, сниман на различно място. Всичките локации са нови, по-красиви и по-добри от предишните. След 5 сезона, снимани на юг, малко се поизчерпват нещата. На Северното Черноморие е страшно красиво и различно: няма планини, равно е, вятърът брули по цял ден, водата е студена… Освен различно, е и много по-тежко за участниците. Условията за живеене са по-тежки от предишните, битките - също. Има една допълнителна „Арена“, на която ще се провеждат битките. Тя е огромна. В епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер зрителите ще могат да видят чисто новата „Арена“. До този момент са правени битки на плажа или поляната според локациите, но на новата „Арена“ MAD MAX всичко е много по-индустриално. Разполагаме с огромни препятствия, за които се изискват специални осигуровки. Северът е по-непознат и това си има своето обяснение, тъй като е по-далеч и по-трудно се стига до него. Това не важи за нашите люти фенове, които искат да гледат снимките. Идваха хора от Троян, Ловеч, Якоруда“, разказа Витомир Саръиванов в ефира на „На кафе“.

Продуцентът обяснява, че Дивата река е заменена от нова локация - Блатото. Всичко, което зрителите са гледали вече в предаването за суровите условия на Реката, е нищо в сравнение с Блатото, уверява Саръиванов. Лично той открил мястото. Твърди, че то е ужасно за живеене, тъй като през цялото време си под наклон. Участниците спят на 2 метра от водата и не могат да открият никаква храна в нея. Комарите пък били "като врабчета".

"В новия сезон има още една локация, която е по-ужасна и от Блатото“, казва още продуцентът.

„В „Игри на волята“ всеки получава това, което е заслужил. Социалната игра е много важна и е трудно да обясниш на зрителите, че тя има толкова сериозно значение, колкото и самите битки. Голяма част от участниците смятат, че са силни в нещо и това ще е гаранция за спокойствие в племето. Но това не е така. Всичко е безкрайно динамично. Има много нови елементи. Темпото е високо и за участниците изненадите идват една след друга. Това прави социалната игра много сложна, защото трябва да се настройваш към нови условия. Обещах да пусна две ексклузивни визитки в „На кафе“ и зрителите ще могат да научат иманата им. Освен Павел, който вече видяхме в рекламата, ще разкрия още двама много интересни участници“, допълва продуцентът.

Първият от тях е Никола Караолис на 24 години, който е запален състезател във всякакви дисциплини и притежава огромен спортен хъс. По професия е рисков мениджър и оглавява екипа по рисков анализ в една от най-големите световни компании. Най-големият му страх е да не бъде посредствен и да не изпусне шанса, който му се предоставя в живота. Завършва СМГ и е ходил на почти всички математически състезания. Има 3 първи места на Олимпиади и класиране в Топ 3. Никола е тренирал 11 години водна топка, а също така се е занимавал с футбол, баскетбол, волейбол, ски, скокове във вода… Влиза със заявката, че е най-добрият пъзелист в „Игри на волята“ и според него рискът да загуби на финал клони към нула.

Вторият участник Станислав Христакиев е на 32 години. Роден е в Хасково, но живее във Флорида, където сбъдва американската мечта. Завръща се от САЩ в България, за да участва в екстремното риалити. Той е спортист, модел и актьор и за 8 години сменя 17 места за живеене. Върхът в кариерата му е участието в реклама с Меси за Супербоул. Практикувал е различни видове спорт – хандбал, тенис, пинг-понг, волейбол, баскетбол, футбол, фитнес, бягане, плуване, кросфит, скокове с парашут… Планира да съчетае всичко научено и да спечели „Игри на волята“.

Тази събота, на 14 септември в 12.00 ч. всички участници от предходните сезони на "Игри на волята" ще се съберат на площад „Света Неделя“. Ще има „Парад на племената“, като участниците ще преминат през булевард “Витоша”. Събитието ще завърши с фен среща пред пилоните на НДК, където феновете ще могат да се снимат с любимите си герои. 

Не пропускайте срещата с новите племена и звездите на “Игри на волята”, които ще очакват почитателите си на 14-и септември в 12:00 часа.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.