Не пропускайте вълнуващия премиерен епизод на най-мащабния риалити формат в България - “Игри на волята” 6 тази вечер от 20:00 часа по NOVA

Броени часове преди шести сезон на „Игри на волята“, за първи път "Парад на племената"  изненада феновете на формата, преди официалния му старт в ефира на NOVA тази вечер. Участници от предишните пет сезона се събират на площад „Света Неделя“ в София. Има ли участници и от новия сезон и къде могат да се срещнат с тях феновете на предаването, разказва за „Новини“ репортерът Алис Дамянова.

Отправната точка на парада е от площад „Света Неделя“, а финалната са пилоните на НДК, където събитието ще продължи до 17 ч. По-късно ще се присъединят и двамата водещи Ралица Паскалева и Димо Алексиев. Нови територии, повече отбори, но какво е най-вълнуващото от предстоящия сезон, споделя Денислава Велкова, участник от сезон 5 на „Игри на волята“.

„Най-вълнуващото за мен тази година са локациите. Миналата година Чистилището бе възможно най-ужасното място, но тази година има Блато, което е дори по-ужасно място. Продуцентът, който вчера бе гост в „На кафе“ разкри, че има още по-гадна локация. Нямам търпение да разбера каква е тя. Стискам палци на всички“, сподели емоциите си участничката.

„Игри на волята“ за кратко време успя да се превърне в култура, която не е само за феновете, но и за участниците. Смея да твърдя, че сме изключително сплотени и усмихнати. Помагаме си и се държим един за друг. Това би било добър пример и за малки, и за големи. Това ме кара да се чувствам горда“, категорична е Денислава.

Най-запалените фенове могат да се срещнат с участници и водещи, и да се докоснат до атмосферата на любимото си предаване до 17.00 ч. пред НДК.

Гледайте началото на сезон 6 на “Игри на волята” на 14 септември от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.