Тази година събитието обещава още повече адреналин и те предизвиква да се състезаваш в детските игри от 90-те

„Игри на волята“ канят феновете на риалитито на народна топка, ластик и дама. Рано тази сутрин най-големите почитатели на формата се включиха в игрите. А, още по-хубавото е, че имаха възможността да видят и любимите си лица от „Игри на волята“ на живо. Сред тях е и Мария Оряшкова, която сподели впечатленията си от първия епизод на сезон 6 на най-екстремното риалити.

Храбри, Горди и Дръзки влязоха в грандиозен сблъсък на старта на “Игри на волята”

„Участниците оправдаха, дори надминаха очакванията ми, че ще бъде нещо грандиозно. Арените са много различни, а играчите много пъстри. Вярвам, че това ще бъде най-гледания сезон. „Игри на волята“ е реалити с много възпитателна цел. Бих казала, че този формат кара хората да спортуват повече и не мога да го сравня с друг. Ние, като спортисти също нямаме право да сме лош пример. Може, когато излезеш от вкъщи, да не си в настроение и да не ти се говори, но си длъжен да бъдеш добър пример“, разказва Мария Оряшкова, която наскоро прекрати своята кариера в самбото.

„Като всеки спортист, който прекрати кариерата си, трябваше да се преориентирам. Водя тренировки за деца и за възрастни. Децата ме учат на търпение, но и работата с тях ми носи голямо удовлетворение“, допълва тя.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.