Гледайте романтичните комедии „Скрити съкровища“ от 12.30 ч. и „Любов сред звездите“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Неделният киноследобед ще стартира с комедията на „Скрити съкровища“ на режисьора Робърт Либерман, която ще разкаже историята на Аби – водеща на шоу за преобразяване на ресторанти. След като получава новата си задача – да превърне малка провинциална закусвалня в търсена дестинация на кулинарната карта, тя усеща, че няма да може да се развихри в стихията си.

Но докато със собственика на закусвалнята Том прекарват време заедно в и извън кухнята, Аби открива насладата от добрата храна, място, което може да нарече дом, и нещо, което може да нарече любов.

По-късно от 14.15 ч. следва премиерната лента „Любов сред звездите“ на режисьора Джейсън Джеймс. Романтичната комедия разказва историята на професора по астрономия Хайди, която е убедена, че доказването на рядко срещано подреждане на планетите е ключът към изграждането на нова обсерватория. Чаровният нов професор по история Август обаче може да се окаже отговорът или крахът към постигането на нейната мечта.

Не пропускайте развръзката в романтичните комедии „Скрити съкровища“ от 12.30 ч. и „Любов сред звездите“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA